Játékszabályok és segédletek

 

Ha nem látod a baloldalon a menüt, (vagyis egy hibás külső linkelés miatt csak a magyar szabályok látszanak),  az oldal többi részéhez való hozzáféréshez kattints Ide, majd a menüből válaszd a Magyar szabályok menüpontot.

Ha ezután sem látod a menüt akkor nincs, Flash Player-ed. Ebben az esetben ha tudsz telepíts egy Flash Player-t, vagy használd a jóval egyszerűbb HTML verziót.

Ha van saját szabály fordításod és szeretnéd itt viszont látni, így megosztva a világgal, küld el ide: tarsasjatekok"KUKAC"gmail.com (a "KUKAC" szót cseréld ki egy @ jelre)

Az oldalon lévő összes szabály a fordítók/szerkesztők és/vagy a kiadók/cégek engedélyével került fel!  Más oldalon történő közzétételhez vagy felhasználáshoz a fordítók/szerkesztők engedélye szükséges!  (Tiszteljük meg a munkájukat annyival, hogy engedélyt kérünk tőlük!) A kiadói, illetve céges fordítások (pl. Piatnik, Compaya, Játékmester, Deltavision, Granna / Kék Kobra, M-Ágnes, Da-VI, stb.) esetében pedig a kiadó, illetve a cég engedélye szükséges!

A szabályok megnyitásához PDF olvasóra (Adobe vagy Foxit ) van szükség!

A Treehouse játékok szabályai a Játékok / Treehouse menüben találhatók meg!

 

Keresés:
A játék neve és BGG linkje:
Méret:
Verzió:
Megjegyzés:
Link:
Fordítás:
Szerkesztés:
{{rule.size}}
{{rule.version}}
{{rule.comment}}
{{rule.author}}
{{rule.lector}}